Dierenartsenpraktijk Mid-Fryslân

Welkom!

PDF
Afdrukken
E-mail
Geschreven door Administrator

Hartelijk welkom op de website van de dierenartsenpraktijk Mid-Fryslân te Akkrum. Deze website wordt regelmatig bijgewerkt, dus kom regelmatig eens terug!

Wij zijn de gehele dag geopend. U wordt geholpen door één van onze assistentes, Maaike de Boer, Nynke Lacour of Aurély Dijkstra.

Nieuw vanaf 4 oktober onze online winkel

PDF
Afdrukken
E-mail
Geschreven door Ruurd Kramer
Vrijdag 03 Oktober 2014 08:36

Alles voor je huisdier hebben we nu ook online!

De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop Doc&Booff gelanceerd. Wij zijn hierbij ook aangesloten. Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschaps-dier; van onderhoudsvoeding, speciale voedingen en diëten, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier.

Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen

Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 29,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen het kun je ze gelijk aan ons stellen!

Zorg en vertrouwen

Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een speciaal dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

Welkom bij Doc&Booff.

Ga dus naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.

Weet U door het grote aanbod in onze webwinkel niet wat geschikt is voor uw huisdier, aarzel dan niet om ons te bellen tijdens onze openingstijden, wij geven U graag een passend advies.

Laatste aanpassing ( Maandag 06 Oktober 2014 13:51 )

Nieuwe collega versterkt ons rundveeteam per 1 april

PDF
Afdrukken
E-mail
Geschreven door Ruurd Kramer
Zondag 06 April 2014 19:06

Vanaf 1 april  is collega Wim Bosma bij ons komen werken als rundvee dierenarts. Ook werkt hij een gedeelte van de week voor Dierenartsencombinatie Gorredijk. Hij heeft ruime ervaring in de rundvee sector en komt oorspronkelijk uit Friesland.

Laatste aanpassing ( Zondag 06 April 2014 19:21 )
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL